Wanneer je wil verhuizen dan zal je er voor moeten zorgen dat de woning bezemschoon is opgeleverd.Je moet dus de woning ontruimen. De inboedel moet dan verwijderd worden en waar mogelijk ook het tapijt. Dit kan allemaal voor u geregeld worden door een extern bedrijf zoals woningontruimen-regionaal.Woning

Seniorenverhuizing

Bij het ouder worden kan ook het verhuizen naar een verzorgingstehuis horen. Dit verhuizen van groot naar klein, kan moeilijker zijn dan van klein naar groot. Bij een verhuizing naar een zorgtehuis kan woningontruimen-regionaal voor uw woning zorgdragen. Een voordeel van woning ontruimen is dat de inboedel op een zorgvuldige wijze wordt verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt. Met de bruikbare inboedel kan nog van alles gebeuren. Denk aan het opslaan in een loods van de goederen, maar ook kan de inboedel verdeeld worden over goede doelen. Er wordt samengewerkt met verschillende organisaties zoals het Leger Des Heils, Cliniclowns en een aantal grote uitvaartbedrijven. Zo komen de overgebleven spullen altijd goed terecht.
Ook kunnen waar nodig kunnen kleine herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd, denk aan het opvullen van gaten van schilderijen. Bij de verhuizing wordt gebruik gemaakt van sterke verhuiskisten die van kunststof zijn gemaakt. Zo worden alle spullen veilig verhuisd en komen ze niet beschadigd aan.

Opslagmogelijkheden naast woning ontruimen

Ook doet woning ontruimen regionaal niet alleen aan het ontruimen, verhuizen en klein herstellen van woningen, ook slaan zij spullen op. Als u bijvoorbeeld opslagruimte nodig heeft of wanneer het nog niet duidelijk is wat er met de goederen moet gebeuren, dan heeft woningontruiming regionaal ruime opslagmogelijkheden. Je kunt hierbij denk aan opslag van: Inboedels, archief, surfplanken, auto’s, boten enzovoort. Daarbij kan gekozen worden of de opslagruimte voor korte of lange tijd nodig is. De voordelen van deze opslagruimtes zijn:
– er is dag en nacht bewaking met camera’s
– 7 dagen per week tussen 6 uur ‘s ochtends en 11 uur ‘s avonds bij uw spullen
– op alle units zit een uniek alarm
– toegang is alleen mogelijk met een persoonlijke toegangscode en een eigen sleutel.