Het klinkt misschien een beetje gek als Advocaat Enschede u adviseert om niet met het Nederlands recht in contact te komen, maar toch is dat wat we doen. In tegenstelling tot het consumentenrecht waar we allemaal dagelijks mee in contact komen, zijn er namelijk rechtsgebieden die u moet proberen te mijden. Het insolventierecht is zo’n gebied. En omdat alles weten over de regels, kunnen we ervoor zorgen dat u een juridisch geschil kunt voorkomen. En dat zorgt niet alleen voor veel minder zorgen, maar ook voor veel minder kosten.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de mensen van Advocaat Enschede constant bezig om hun cliënten uit de rechtszaal te houden. Want het werk van advocaten speelt zich namelijk voor negentig procent van de tijd buiten het gerechtsgebouw af. En dat is niet voor niets.

Dat kunnen we u uitleggen: een rechtszaak is namelijk een laatste redmiddel. In wezen betekent het dat u op geen enkele andere wijze tot een oplossing kunt komen met de tegenpartij. In sommige gevallen is dat niet gek, zoals bij een groot conflict in het consumentenrecht, maar vaak kan het anders.

Wij zijn echte kenners van het insolventierecht

Bij Advocaat Enschede werken alleen specialisten. Als wij dat zeggen klinkt het misschien als een reclamekreet, maar als u aan de muren van onze kantoren kijkt weet u dat het waarheid is. Er hangen namelijk veel diploma’s die aantonen dat iedereen op ons kantoor verstand heeft van zijn eigen rechtsgebied. Zo hebben we mensen in dienst die alles weten van het consumentenrecht, terwijl anderen weer alles weten van faillissementen.

Met welke rechtsvraag u ook zit, u kunt altijd bij ons terecht. Laat u op onze website maar eens verrassen door de vele specialiteiten. En heeft u daarna een vraag waarvan u niet zeker weet of wij hem kunnen beantwoorden? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we daar samen naar kunnen kijken. De kans is groot dan we er dan alsnog uitkomen.