De meeste mensen proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat ze met juristen te maken krijgen. Toch is het in sommige gevallen erg prettig dat ze er zijn. Bijvoorbeeld als je een overeenkomst niet na kunt komen maar wilt voorkomen dat iemand je failliet wil laten verklaren. Of als je een vraag heb over het erfrecht of een tijdelijke huurovereenkomst wilt laten opstellen. In ieder geval is het voldoende om één naam te onthouden, namelijk die van dit kantoor. Zij hebben namelijk op iedere juridische vraag een antwoord.

faillissementsrecht

Het faillissementsrecht klinkt voor veel mensen als iets vreselijks. Toch moet je je wel realiseren dat het ook kan gebeuren dat je het faillissement over een ander – die een verplichting naar jou niet kan waarmaken  – wilt aanvragen. Niet dat dit leuk is om te doen, maar wel erg nuttig als het nodig is. Bijvoorbeeld als je van iemand nog veel geld tegoed hebt, maar deze weigert dit te voldoen. Of als je onder je dubbele woonlasten uit wilt komen door het opstellen van een tijdelijke huurovereenkomst. In zo’n geval kun je juist voorkomen dat je met dit rechtsgebied te maken krijgt.

Faillissementsrecht werkt altijd twee kanten op

Iedereen weet zeker dat hij of zij ooit te maken krijgt met het erfrecht, zelfs als je besluit geen testament op te stellen. Het kan namelijk altijd voorkomen dat iemand anders iets voor je nalaat. Dan moet je wel weten welke mogelijkheden je allemaal hebt. Je moet andermans nalatenschap namelijk niet altijd zomaar accepteren. Wat gebeurt er namelijk als de persoon in kwestie een grote schuld heeft bij het overlijden? Het erfrecht geeft daar antwoord op.

Bij het opstellen van een tijdelijke huurovereenkomst komen weer heel andere vragen ter sprake. Toch kun je in dit geval bij hetzelfde kantoor terecht om op deze vragen een antwoord te krijgen. Erg eenvoudig ook, en efficiënt bovendien. Je weet namelijk na één bezoek zeker dat dit de mensen zijn die je kunt vertrouwen. Dat kun je wel zien aan hun jarenlange ervaring en trouwe klantenbestand.