In Nederland zijn honderden varianten op de bekende kampeerboerderij te vinden. Allemaal zijn ze uniek. Is het niet in het aantal personen dat in de boerderij kan blijven slapen, dan is het wel de omgeving. Maar waar let de gemiddelde boeker van een groepsaccommodatie eigenlijk op? Kijkt die persoon nou meer naar de uitrusting van een vakantieboerderij, of is de locatie voor hem of haar doorslaggevend? Wat het antwoord ook is, deze aanbieder heeft zo’n groot assortiment dat er voor iedere belangstellende wel een geschikte kampeerboerderij te vinden is.

vakantieboerderij

U kunt het zich al helemaal voorstellen: het is nog winter, maar omdat het in de maanden  juni en juli altijd erg druk is in een groepsaccommodatie wilt u op tijd beginnen met uw zoektocht naar een gepaste woning voor uw familieweekend. U begint op internet met het simpele zoekwoord kampeerboerderij. Al snel krijgt u een hele lijst van aanbieders die allemaal pretenderen de mooiste woningen in hun aanbod te hebben.

Bij ons slaagt u altijd voor een vakantieboerderij

Gelukkig staat dit bedrijf ook op de eerste pagina met zoekresultaten. Op de website aangekomen valt u direct één ding op: u heeft niet, zoals bij de meeste andere aanbieders, de keus uit één of twee accommodaties. U kunt namelijk kiezen uit een hele rij aan bijzonder mooie woningen. Daarmee weet u zeker dat u de aanbieder van uw groepsaccommodatie al gevonden hebt. Nu is het alleen nog bepalen welke woning u wilt huren.

Gelukkig is de website zeer overzichtelijk. U kunt bij iedere woning namelijk direct zien hoeveel slaapplekken er zijn, hoeveel personen er in totaal in de woning kunnen verblijven en hoeveel badkamers er zijn. Maar dat is voor u natuurlijk nog niet genoeg. U wilt namelijk ook kunnen zien hoe het huis eruit ziet, zowel van binnen als van buiten. Daarom heeft dit bedrijf gedetailleerde foto’s van alle woningen op de website staan.

Welk huis u dus ook kiest, zo gauw u op de website kijkt waant u zich al helemaal op vakantie. En laat dat nou precies onze bedoeling zijn! Kijk dus gauw op onze pagina voor ons volledige aanbod en maak direct een keuze. We weten zeker dat u met uw gezelschap een paar geweldige dagen zult beleven.