U wilt een webshop of internetwinkel beginnen? Een webwinkel op maat laten maken is een forse investering. Veel mensen zien ervan af door de hoge investering. U kunt nu gratis uw eigen webshop beginnen!

Webshop

Op dit moment zijn er een handvol online aanbieders van webshop software die u gratis kunt benutten of tegen een vaste maandelijkse vergoeding. Bij de gratis versie moet u echter wel akkoord gaan met reclame op uw webwinkel. De ontwikkelaar van deze webshops heeft éénmalige ontwikkelingskosten voor alle webwinkels tezamen en deze webwinkels worden regelmatig onderhouden met software updates. Doordat de ontwikkelaar de kosten van ontwikkeling kan verdelen over alle internetwinkel gebruikers zijn klanten veel voordeliger uit dan zelf een webwinkel op maat te laten maken. Een webwinkel starten kan zelfs helemaal gratis en voor niets. Tegen een lage maandelijkse vergoeding, heeft u een webshop zonder reclame en kunt u direct aan de slag met de webshopsoftware van de aanbieder.

Online software

Online aanbieders van internetshops hebben het wiel al uitgevonden. In tegenstelling tot het op maat laten maken van een webshop, hoeft u niet aan de mogelijkheden binnen de webwinkelsoftware te denken. Alle belangrijke benodigde koppelingen en mogelijkheden binnen de software die u veel tijd kunnen besparen zijn reeds aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaande mogelijkheden:

Webwinkel betaalsystemen

Als u een webshop heeft is online betalen een must. U heeft behoefte aan een veilig en betrouwbaar betaalsysteem zoals bijvoorbeeld Paypal of Ideal. In de internet winkel software zijn de koppelingen naar de bekende betalingssystemen reeds inbegrepen. Het enige wat u zelf moet doen ik een logincode aanvragen en deze invullen in het instelling scherm van de webwinkel software. Na de invoer en activatie van de gegevens heeft u direct een webshop waarop kopers via uw webwinkel online kunnen afrekenen.

Koppeling met uw boekhoudsoftware

Naar verloop van tijd, als de verkopen van uw webwinkel gaan groeien, zal ook de administratieve rompslomp toenemen. In de webshop software zit een koppeling ingebouwd naar de meest voorkomende administratiesoftware zoals bijvoorbeeld Snelstart, King en Exact. Dit gaat u in ieder geval een hoop tijd besparen, zeker in het geval de omzet gaat groeien. Een prettige bijkomstigheid van deze koppeling is dat de kans op het maken van fouten een stuk kleiner wordt en u zich kunt toespitsen op andere onderdelen van de webwinkel, zoals bijvoorbeeld het vullen van uw internetwinkel met nieuwe producten, reclamacampagnes etc.

Design en logo van de webwinkel

Via de webshop software kunt u gemakkelijk uw eigen design en logo ontwikkelen. Er zijn aantal standaard templates waar u uit kunt kiezen. Bent u handig? Dan kunt u ook een zelf gemaakt logo en layout uploaden, zodat uw webshop een eigen smoeltje krijgt. Bent u minder handig of heeft u weinig tijd, dan kunt u dit natuurlijk ook uitbesteden. De kosten van het maken van een design en logo zijn meestal fors lager dan de kosten voor het laten maken van een maatwerk webshop.

BiedMeer webshops

Hebben wij u kunnen overtuigen en wilt u gratis of tegen lage kosten, zonder reclame, een webshop starten? Neem dan een kijkje op de website van BiedMeer webshops en start zonder risico een professionele webshop. BiedMeer is de specialist in internetwinkel software en heeft de meest uitgebreide webshop software in Nederland tegen lage maandelijkse kosten of zelfs helemaal gratis indien er reclame op uw webshop mag komen te staan. Natuurlijk kunt u het eerst uitproberen en starten met de  gratis software om aansluitend over te stappen op de meer professionele betaalde webshop.