Bij wijn gaat het om smaakbeleving. En zowel smaak als beleving zijn puur persoonlijk. Wijn en smaakbeleving is voor ieder persoon anders. Maar wat voor smaak u ook heeft. Naar welke beleving u ook verlangt of zoekt. Wij hebben uw wijn zeker in ons assortiment!

Een mooie verzameling aan wijnenwijn bezorgen

Onze samenstelling aan wijnen is rijk. En dat geldt voor de rode en witte wijnen, maar ook voor de rosé’s. Als voorbeeld: onze oudste wijn dateert uit 1927. Maar we hebben ook heel frisse en sappige wijnen uit dit jaar. En u hoeft geen dikke portemonnee te hebben om bij ons te slagen. De wijnen die we verkopen beginnen in prijs vanaf circa vier euro. Wijn kopen en het prijskaartje precies zo hoog laten oplopen als u wilt, kan bij ons.

Wijn: een waardevolle traditie

Het drinken van wijn is een prachtige eeuwenoude gewoonte. Het laten vergisten van de sappen van druiven deden onze verre voorouders al 7000 jaar geleden. Anno 2013 gelden er allerlei wetten en regels met betrekking tot het maken van wijn. Zo moet bekend zijn waar de druiven verbouwd worden. Dit staat dan ook op de fles vermeld. Ook mogen alleen druiven gebruikt worden. Zijn er ook andere vruchten in verwerkt, dan spreken we niet van wijn, maar van vruchtenwijn.

Magnum Wijnen

Op zoek naar wijnen in een luxe grotere fles? Neem dan eens een kijkje bij Magnum wijnen.