Stappenplan voor het maken van je eigen bedrijfswebsite!

U bent een ondernemer en u heeft geen verstand van verschillende programmeertalen voor het opzetten van een website. Ook wilt u niet een duur webdesign bureau inhuren om een website te laten maken. WordPress is voor u de perfecte oplossing! Het is eenvoudig, gratis op te zetten (Alleen hosting kosten) en geen programmeer kennis nodig!

Wat is WordPress?

WordPress is een kant en klaar systeem wat u meteen kunt downloaden en installeren op uw webhost. Tevens kunt u gebruik maken van “Installatron”, waardoor u WordPress kunt installeren in een paar klikken. WordPress maakt het mogelijk om nieuwsberichten/artikelen te plaatsen op uw website doormiddel van een handige WYSIWYG-editor, de tekst wordt automatisch gevuld met code-tags. Je kunt ook gemakkelijk nieuwe pagina’s aanmaken. Wilt u meer informatie over WordPress? of wilt u graag een E-Book met een handleiding om alles even rustig na te lezen? Bekijk dan de pagina van Antagonist:
Gratis WordPress handleiding.

Verschillende opties om je website persoonlijk te maken?

Installeer plugins voor meer opties

Plugins zijn zeer gemakkelijk om uw website uniek te maken en volledig in te richten met functionaliteiten die u nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan optimalisatie voor de zoekmachines, of bijvoorbeeld een plugin om een fotoalbum te tonen op uw website.
Een plugin die wij zeker aanraden is:
Yoast of WP SEO – Voor een optimale website die goed gevonden wordt via de zoekmachines.

Installeer een custom thema

Geef uw WordPress website een uniek design met behulp van een gratis of een betaald thema. U kunt een thema downloaden via de officiële WP pagina. De implementatie is vrij eenvoudig, u download een thema en sleept het mapje naar wp-content > themes, hierna installeert u het thema via het admin panel van WP. U kunt alles nog eens teruglezen in de handleiding!