Bij het horen van de term zonwering zullen veel mensen nog steeds denken aan een uitschuifbaar scherm dat de zon uit huis houdt en tegelijk een schaduwrijke plek creëert onder het scherm. Maar in de winkel van plisse Enschede blijkt dat dat idee tegenwoordig wel een beetje achterhaald is.

zonwering

Natuurlijk bestaan de bekende uitschuifdoeken nog wel, en zijn ze tegenwoordig te leveren in alle denkbare maten en vormen, maar er zijn veel meer manieren om de zon buiten uw huis te houden. Bij Rolluiken Enschede hebben ze daarom voor iedere woning, kantoorgebouw of winkel een passende oplossing op het gebied van zonwering.

Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de plisse Enschede. Dat is een harmonicavormig object dat aan de binnenzijde van een raam kan worden bevestigd. Daar neemt hij, in het geval dat hij niet uitgeschoven is, erg weinig ruimte in. Als de zon dan uw huis binnenkomt en hinderlijk wordt kunt u de plisse Enschede plaatsen op de plek waar hij de zon blokkeert. Op die manier kunt u door de rest van het raam toch nog naar buiten kijken.

Zonwering buiten het raam

Een andere optie die Plisse Enschede biedt is het plaatsen van rolluiken Enschede voor uw raam. In zo’n geval wordt deze, in tegenstelling tot plisse Enschede, aan de buitenkant van het raam bevestigd. Zo’n rolluik is te koop in iedere gewenste maat of lengte. Zo zijn er ook luiken te krijgen die voor een voordeur bevestigd kunnen worden.

Dit is namelijk het tweede voordeel van rolluiken Enschede: ze werken niet alleen als zonwering, maar werken ook nog eens als preventie tegen diefstal. U heeft namelijk als het ware een dubbele voordeur of raam, waardoor een eventuele inbreker een dubbele barrière zal moeten slechten om in uw huis naar binnen te kunnen komen. Rolluiken Enschede werkt dus niet alleen voor u in de strijd tegen de zon, Rolluiken Enschede beschermt u en uw dierbaren tegelijkertijd.