Barbecuen valt bij iedereen in de smaak. Het is een gezellige en ontspannen manier van samen eten. Maar iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het om eten gaat. Daarom vindt u online een groot aantal verschillende menu’s. Heeft u een ruim budget of wilt u juist op de prijs letten? Voor iedereen is er een passend bbq menu. Zo kunt u het perfecte gerecht samenstellen voor u en uw gezelschap.

Keuze voor iedereen

De ene persoon houdt meer van vlees, de ander meer van vis. Wellicht heeft u een gezelschap waar vegetariërs tussen zitten. Of misschien is er een groep kinderen bij uw barbecue aanwezig. Met al deze verschillende smaken wordt rekening gehouden. Zo is er voor iedereen wel een menu dat volledig aan de wensen voldoet. Want uw wilt natuurlijk dat iedereen aan de barbecue deel kan nemen.

De gevarieerde menu’s

Voor welk menu u ook kiest, er is altijd voldoende variatie. Via het internet bestellen hebben uw gasten altijd keuze uit diverse vlees- of vissoorten. Braadworst, kipfilet of zalmfilet: deze populaire soorten zitten er allemaal tussen. Voor de vegetariërs hebben wij een aantal vleesvervangers in het pakket zitten. Een vegetarische groenteburger of shaslick doet het altijd goed. De menu’s voor kinderen houden wij simpel. Zij hebben het liefst gewoon een simpele hamburger of barbecueworst.

Een complete maaltijd

Een goed barbecue menu bestaat niet alleen uit vlees of vis. Daarom worden er bij onze menu’s ook diverse salades en sauzen geserveerd. Het stokbrood met kruidenboter maken uw barbecue helemaal compleet. Juist deze variatie in gerechten maakt het barbecueën zo leuk. Wilt u nog wat extra producten aan uw menu toevoegen? Ook dat is mogelijk. Wat dacht u van een heerlijke fruitsalade om de barbecue mee af te sluiten? Online krijgt u völ veur weinig. De samengestelde menu’s zijn meer dan voldoende. Uw gasten gaan tevreden naar huis.