Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een medium waarmee op een doelgerichte en efficiënte manier potentiële klanten en toekomstige zakenpartners kunt aanspreken. In een relatief korte tijdsspanne – vaak slechts enkele minuten – vertelt de bedrijfsfilm veel over uw firma. Vragen zoals ‘Wat doet het bedrijf?’, ‘Waarvoor staat het bedrijf?’, ‘Wie zit er achter het bedrijf?’, ‘Hoe werkt het bedrijf?’, enzovoort worden aan de hand van deze korte bedrijfsfilm beantwoord. Indien de film professioneel gemaakt is genereert u meer vertrouwen bij potentiële klanten en zakenpartners. Immers ‘kennen’ zij het bedrijf nu beter en is het plaatsen van een bestelling dichterbij gekomen.

Kies voor kwaliteit bij het maken van een bedrijfsfilm

Uiteraard wil een bedrijf de juiste, professionele indruk wekken bij potentiële klanten. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfsfilm door professionals wordt gemaakt. Deze mannen kennen immers de knepen van het vak en weten daardoor de bedrijfsfilm zo te maken dat de door u bepaalde doelgroep op de best mogelijke manier wordt aangesproken. Een goede bedrijfsfilm is vandaag de dag ook voorzien van video search engine optimization (ofwel SEO voor filmpjes). Hierdoor vinden zoekmachines heel gemakkelijk de bedrijfsfilm terug waardoor ook meer surfende bezoekers de film kunnen zien. Hoe meer bezoekers u overtuigt, hoe meer klanten u genereert en hoe meer zaken u dus kunt doen.

Mixed reality film

Mixed Reality (MR) is een koppeling van de termen virtual reality (VR) en augmented reality (AR). Het doel van VR is het weergeven van een virtuele omgeving. AR legt een extra laag over de omgeving die additionele informatie toevoegt aan wat wordt gezien. Mixed reality voegt deze twee samen tot één compleet geheel. Hierdoor ontstaat een product met werkelijke virtuele objecten waarmee interactie mogelijk is.

Mixed Reality indexeert de complete omgeving, en alle objecten en info die zich in die omgeving bevinden. Deze techniek geeft digitaal allerlei elementen in deze omgeving weer en zijn in staat om de interactie aan te gaan met de virtuele omgeving en met elkaar. De additionele elementen hebben een dergelijke kwalitiet, dat deze bijna niet meer van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Hierdoor worden de werkelijkheid en de virtuele wereld als het ware één, wat de term Mixed Reality dus verklaart.