U kunt misschien denken dat er in de techniek en de bouw niet veel mensen nodig zijn, wij bewijzen het tegendeel. Het is namelijk zo dat Uitzendbureau Enschede zich volledig richt op werknemers en werkgevers in deze branches. Regelmatig worden er bij ons dan ook grondwerkers gezocht of bieden we werkzoekenden een werkvoorbereider vacature. Daarbij maken zowel starters als werknemers met veel ervaring kans op een baan. Zo zorgen we er niet alleen voor dat er veel bedrijven de juiste mensen in dienst krijgen, we gaan ook op effectieve wijze de werkloosheid tegen.

Niet voor niets staan er op de website van Uitzendbureau Enschede twee knoppen: één waar u op kunt drukken als u mensen zoekt om uw organisatie mee te verrijken, en één waar  u op kunt drukken als u op zoek bent naar een passende baan.

De één is namelijk op zoek naar een wekvoorbereider vacature, terwijl de ander deze misschien wel te bieden heeft. Daarom gebeurt het ook erg vaak dat wij twee partijen op effectieve wijze met elkaar in contact brengen. En eigenlijk is dat ook waar het in ons werk om draait: zorgen voor een efficiënte werkwijze als er een werkvoorbereider vacature is.

De enige plek waar nog grondwerkers gezocht worden

Het klinkt misschien als een risico om je alleen te richten op een specifieke sector van de economie, maar bij Uitzendbureau Enschede denken we daar anders over. Eigenlijk is het namelijk onze kracht.

U als werkgever weet bij ons namelijk zeker dat u bij ons met een gerust hart een werkvoorbereider vacature uit kunt zetten. In tegenstelling tot bij reguliere uitzendbureaus weet u bij ons namelijk altijd dat er een specialist naar uw oproep kijkt, en niet iemand die eigenlijk helemaal niet weet wat een vacature inhoudt. En daar zit hem nou precies onze kracht.

Gelooft u in dit principe, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Binnen een paar dagen kunnen we al met een geschikte kandidaat voor uw vacature komen. En gelooft u niet in onze werkwijze, neem dan ook contact met ons op. Dan zorgen we er namelijk voor dat we u gaan overtuigen.