Zin in een lekker vers broodje, maar geen in om in een lunchroom in de drukte te gaan zitten? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om broodjes te bestellen. In elke plaats zit wel een broodjeszaak waar je lekkere verse broodjes kan halen. Voor de lunch of als ontbijt of avondmaaltijd, waarom niet!

Bestellen bij Bakker Bart

Een goed voorbeeld van een lunchroom waar je zowel kan zitten te lunchen als ook broodjes kan bestellen en afhalen is de bekende keten Bakker Bart. Deze verkopen ook allerlei normale brood en banket artikelen maar hebben ook een “broodjes counter”. Hier kan je door medewerkers ter plekke een croissant, Franse bol, Bartje of kadetje met verse ingrediënten laten maken. Dat kan geheel op maat, maar de smaakexperts van Bakker Bart hebben zelf ook diverse lekkere broodjes samengesteld. Denk aan een broodje brie met diverse toevoegingen, een broodje carpaccio met Old Amsterdam kaas, omelet of het bekende broodje gezond. Deze broodjes kunnen ter plaatse worden besteld, en gegeten maar je kan deze ook van tevoren bestellen en afhalen. Telefonisch of via de website, waarbij je ook meteen kan afrekenen met iDeal.

Bakkers introduceren ook luxe afhaal broodjes

Ook de lokale bakkers zien het succes van een zaak als Bakker Bert en vele lokale bakkerijen zijn de afgelopen jaren verbouwd, met een mogelijkheid tot het bestellen en afhalen van verse, luxe broodjes. Het aanbod is hier vaak wat minder origineel, maar het brood dus te verser en lekkerder!

Verwen jezelf met een lekker drankje

Je vergeet het heel snel maar je lunch is pas compleet met een bijpassend drankje. Een verse jus ‘d orange is bij de meeste broodjes heerlijk! Maar ook een bakje koffie, thee of water maakt je lunch net even af. Bij Bakker Bart, maar ook vele andere zaken waar je een broodje kan bestellen zijn ook gezonde smoothies verkrijgbaar. Heerlijk om deze er gelijk bij te bestellen!