De zorg in Nederland verandert. Als zorgondernemer weet u daar alles van. De veranderde omstandigheden vragen namelijk ook van u aanpassingen. Bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting. Zoekt u een nieuwe locatie om de zorg te kunnen bieden die van u gevraagd wordt? Of heeft u onroerend goed in bezit dat u ter overname wilt aanbieden zodat u zich volledig op uw core business, het verlenen van de beste zorg, kunt richten? Dan kunnen wij u daarbij helpen.medewerkster techniek

De overheid hervormt de zorgmarkt en scheidt wonen en zorg. Terwijl u als zorgondernemer wel op voorbereid bent, is de gebouwde omgeving dat vaak niet. En ook het huidige vastgoedaanbod gericht op senioren en zorgbehoevenden, voldoet vaak niet meer aan de veranderende vraag. Vastgoed kent, heeft, financiert (in samenwerking met particuliere investeerders) én ontwikkelt in Nederland de locaties die u zoekt. Wij bieden zorgondernemers vastgoed, om bijvoorbeeld in particuliere woonzorgomgeving een totaalformule voor wonen, leven en zorg te bieden.

Zoekt u als zorgondernemer een geschikte locatie om uw cliënten de best mogelijke zorg te bieden? Dan kan Vastgoed iets voor u betekenen! Wij bieden vastgoed c.q. (her-)ontwikkelingslocaties waarin voor langere tijd, comfortabele en stijlvolle woongelegenheden te realiseren zijn. Dat kan zowel nieuwbouw als bestaande bouw zijn.

Vastgoed is een betrokken en betrouwbare partner met uitstekende contacten in heel Nederland. Bent u zoekende? Neem dan snel contact met ons op.