Een baby krijgen is natuurlijk één van de leukste dingen die er zijn in het leven. Het is dan ook leuk om al foto’s te laten maken voordat het kindje er is! Een leuk voorbeeld hiervan is het maken van een pretecho.
Een echo kan je laten maken bij Pretecho&zo. Zij zijn gevestigd in West Brabant in Oudenbosch. Het succes van een pretecho is gegarandeerd. Je hebt de keuze uit een 3D echo en een 4D echo.Pretecho

3D en 4D pretecho’s

Een 3D echo wordt gemaakt met behulp van een hoogfrequent geluid. Bij een zwangerschap wordt dit geluid gevisualiseerd zodat de baby in de baarmoeder kan worden gezien. In principe krijg je dus een stilstaand fotobeeld in diepte te zien. Zo kan je ook voor een pretecho Rotterdam terecht bij Pretecho&zo.
Naast 3D pretecho’s is het ook mogelijk om een 4D pretecho te laten maken.
Met een 4D echo kan je een lachende babyimage maken van de baby. Een 4D pretecho klinkt misschien raar maar het is eigenlijk een bewegend 3D beeld. Het is het verschil tussen een video en een stilstaand fotobeeld. Dit is een nieuwe technologie waardoor het 3D beeld van de baby continue wordt bijgewerkt. Zo wordt een live bewegende weergave van de baby getoond en vastgelegd. Met deze zogenaamde HDlive 4D techniek is Pretecho&zo onderscheidend en uniek.

Pretecho Rotterdam

Er zijn veel mensen die een echo Rotterdam laten maken. Je zal namelijk niet de eerste zijn die uit Barendrecht, Papendrecht, Schiedam of Dordrecht komt om een pretecho te laten maken. Daarbij wordt je als aanstaande ouder warm ontvangen en zorgt dit voor een ontspannen middag in de praktijk.