Stelt u zich eens voor: u heeft een steigerbouwer vacature. Omdat u eerder al een tankbouw vacature en een uitvoerder vacature heeft gehad weet u waar u uw nieuwe personeel wilt zoeken. Bij een speciaal technisch uitzendbureau natuurlijk, want dit is de vorige keren goed bevallen.

Net zoals bij de tankbouw vacature of de uitvoerder vacature zoekt u een steigerbouwer die van aanpakken weet. Ook moet uw nieuwe personeelslid flexibel zijn, ervaring hebben in de steigerbouw en in het bezit zijn van zijn of haar rijbewijs. Haar rijbewijs? Ja natuurlijk, vacatures in de bouw kunnen tegenwoordig ook prima door een vrouw worden ingevuld.

Toch denken de meeste mensen bij een steigerbouwer vacature direct aan het inhuren van mannen. En eigenlijk is dat nog steeds niet helemaal vreemd,want zowel bij de tankbouw vacature als bij de uitvoerder vacature kwamen er alleen maar mannelijke respondenten. Misschien is het ouderwets, misschien betekent het gewoon dat vrouwen gewoon niet graag in de technische wereld werken.

Steigerbouwer vacature

De steigerbouwer vacature leidt misschien wel tot meer

Omdat u met uw tankbouw vacature en de uitvoerder vacature goede ervaringen heeft opgedaan met een technisch uitzendbureau besluit u dus dit keer weer met deze partner in zee te gaan. Vol goede moed belt u ze op. U weet namelijk zeker dat uw vacature bij hun in goede handen is.

Als eerste merkt u dat ze nog weten tegen wie ze het hebben. Wel zo prettig om als klant gewaardeerd te worden. Vervolgens wordt er over gegaan tot belangrijke zaken. U geeft door welke eisen u stelt aan uw nieuwe medewerker, wanneer u hem of haar in wilt zetten en voor welke periode u iemand zoekt.

Net zoals bij de tankbouw vacature en de uitvoerder vacature krijgt u al binnen enkele dagen een reactie. Het bureau heeft een geschikte steigerbouwer voor u gevonden. En het mooie is: hij is per direct inzetbaar. Weer een goede ervaring met het bureau. Zo weet u zeker dat u bij de volgende steigerbouwer vacature weer via deze weg naar personeel gaat zoeken. Want op deze manier wordt u veel werk uit handen genomen terwijl dit niet ten koste gaat van de kwaliteit die uw bedrijf kan leveren.