Caps worden in Nederland steeds meer verkocht, met name de flexfit caps. Wat is een flexfit cap nu precies?

Materiaal

Flexfit caps zijn gemaakt van elastisch materiaal aan de binnenzijde van de cap dat is gemaakt om flexibel te zijn en perfect rond je hoofd te passen. Deze caps hebben dus geen sluiting aan de achterkant. Deze elasticiteit is bedoeld om de cap precies om het hoofd te laten passen. Je bent in het verleden vast wel eens op zoek gegaan naar een bepaalde cap met logo van een bepaald merk die je wilde kopen, maar dan waren ze er helaas niet in je maat en ging je teleurgesteld naar huis. Ik weet helaas wat dat is! Gelukkig hoeft dat in deze tijd niet meer. De flexfit cap is een elastische cap die ook verstelbaar is. De flexfit stijl rand-voering is te vinden in vele verschillende stijlen van caps, zoals de baseball cap, de platte snavel cap, trucker caps, militaire caps en nog veel meer soorten.

Baseball caps

Flexfit caps worden meestal gemaakt om op de gemiddelde baseball cap te lijken. Ze zijn gemaakt van zes panelen die aan elkaar zijn genaaid om een kap te vormen. Bovenaan op ieder van deze zes panelen hebben deze caps de typische oogjes voor ventilatie. Flexfit caps hebben ook een standaard baseball-stijl klep, die uitsteekt aan de voorkant van de cap. De klep van de cap kan vlak zijn of gebogen, naar keuze van de drager.

Maten

Flexibele cap maatvoeringen zijn zeer in trek, gezien het feit dat je ze kunt kopen in twee of drie maten en dat ze bijna op ieder formaat hoofd passen. Misschien denk je nu, door de creatieve en mooie flexfit uitvoering dat de prijs wel erg hoog zal zijn. Nou, daar hoef je je geen zorgen over te maken hoor. Flexfit caps zijn erg concurrerend geprijsd. In de praktijk betekent dit dat ze slechts een fractie duurder zijn dan een typische baseball cap. Voor dat kleine beetje extra geld zijn deze caps zeker de moeite waard en van toegevoegde waarde.

Borduren

Flexfit caps kunnen eenvoudig worden aangepast door middel van de techniek van het borduren. Borduren voegt een zeer duurzaam en langdurige vorm van maatwerk aan deze caps toe. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren geborduurde, logo’s, lettertypen en andere kunst. Je kunt zelfs je eigen logo laten borduren op deze caps. De flexfit cap is een zeer populaire, stijlvolle en comfortabel type cap die je zeker erg mooi gaat vinden. Deze flexfit cap is te koop in de caps winkel.