De goede kapper

Een glimlach op je gezicht, dat is ons doel. En daarom is ons motto; een goede kapper waar je blij van wordt. Wij vinden het prachtig om samen met de klant op zoek te gaan naar de look die bij hen past. Wij doen dit vooral door goed te luisteren naar jouw wensen. Onze stylisten geven daarbij een helder advies, zodat je weet wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar die unieke look, waar jij blij van wordt.

Wij doen dit door personeel in te zetten, dat nationaal en internationaal geschoold is. Scholing voor ons team vinden wij erg belangrijk. We worden gedreven door de ambitie om het beste te leveren. Of het nu voor onze shows is, voor onze fotoreportages, de wedstrijden of onze klanten. Het is elke dag weer de moeite waard om te creëren en te presteren en daarmee mensen blij te maken. Een goede kapper, dat is er één die je blij maakt!
Uiteenlopend van de meest inspirerende artistieke creaties tot aan de klassiek stijlvolle en exclusieve kapsels die een goede Amsterdamse kapper kan bieden: bij Jitty’s Hair and Make-up ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede kapper in Amsterdam. Maar ons doel is als goede kapper Amsterdam laten stralen: jij moet goed voor de dag komen en jouw kapsel moet iedere dag een glimlach op jouw gezicht toveren. Dat is het belangrijkste. De professionele stylisten van Jitty’s Hair and Make-up kapper Amsterdam zijn ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste skills. De perfecte keuze om vanuit een goede kapper, Amsterdam vrolijk in te lopen. Je kapsel zegt veel over jouw persoonlijkheid. En vooral in een wereldstad als Amsterdam wil jij er tip top uitzien. Om jouw persoonlijkheid ten volste te uiten, is een goede kapper in Amsterdam van belang.

Wij beschikken over alles wat je van de beste kapper mag verwachten. Waaronder de kappersbehandelingen zoals de perfecte knipbeurt, wassen en föhnen, highlights, blonderen of een gehele metamorfose. Maar ook altijd de beste service, persoonlijk advies en kwalitatief hoogwaardig werk in een sfeervolle kapsalon.

Haarproducten

De beste haarproducten bestel je online bij de professionele kappersgroothandel.

2016-10-27T10:31:27+00:00

Over Ons

Artikeltekst is een niet commerciële website met leuke, promotionele en informatieve artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Recente Artikelen

Deze website gebruikt cookies en diensten van derden. Ok