Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het eten van fruit en groeten vaak aanzienlijk tot een beter seksleven bijdraagt. Bepaalde groenten en fruit zorgen dat zowel de man als de vrouw meer opgewonden worden en meer zin hebben in seks.

Goesting is een heel belangrijke factor in de sekservaring. Heeft een van beide partners er geen of weinig zin in is dit nefast voor het hebben van goede seks. Het eten of drinken van fruit en groenten zorgt dat personen veel meer zin hebben in seks. De reden is eenvoudig: in vele groenten en fruit zitten voedingsstoffen die lust opwekken. Hierdoor worden we geiler en willen we gewoon meer “het” doen. Groene smoothies zijn een leuke afwisseling met het gewoon groenten en fruit eten. Zeker als je vanuit je natuur niet echt dol bent op groenten en fruit zijn de groene smoothies een oplossing aangezien ze vaak als “lekkerder” worden ervaren.

Groene smoothies? Wat is het?

Groene smoothies zijn gezonde drankjes. Aan de basis ligt altijd fruit en (bladgroenten) in combinatie met water, melk of yoghurt. Als je thuis een blender hebt, kun je reeds zelf al experimenteren met het maken van smoothies. Combineer wat groenten en fruit waarvan jij denkt dat ze samengaan en ontdek of dit ook zo is! Heel veel groene smoothies zijn rijk aan proteïnen, vezels en antioxidanten. Ook zijn ze voorzien van heel veel mineralen. Nuttig je regelmatig groene smoothies boordevol groenten en fruit dan verbetert je seksleven zeer sterk. Wil je nog geiler worden? Maak dan groene smoothies met bananen, basilicum, avocado of vijgen. Of combineer het stiekem eens allemaal.

Groene smoothies recepten

Wil je goede recepten voor groene smoothies? Google dan allerlei recepten? Wil je echt op een professionele manier groene smoothies maken en vooral weten waarvoor ze goed zijn? Koop dan eens het schitterende boek 70 groene smoothies van Diana Verbeek.