Uw resultaten als ondernemer zijn voor het overgrote deel afhankelijk van de kwaliteit van het door u geproduceerde werk. ‘Door u’ klinkt in deze een beetje overdreven, want in de meeste gevallen zijn het uw mensen die uiteindelijke product vervaardigen. Kort gezegd bent u dus erg afhankelijk van het kunnen beschikken over het beste personeel. Is het dan ook niet gek dat als u tijdelijk personeel zoekt, u dit laat doen door mensen die uw branche niet kennen? Bijvoorbeeld bij een werkvoorbereider vacature, of als er lassers gevraagd worden? Daarom kunnen wij u helpen.

grondwerkers gezocht

Wij zijn namelijk een technisch uitzendbureau. Als er bijvoorbeeld grondwerkers gezocht worden plaatsen wij niet alleen een vacature op verschillende websites, wij weten ook echt wat er gezocht wordt. Dat komt omdat wij al jarenlang technisch personeel zoeken. Dus als er lassers gevraagd worden, weten onze mensen dat er verschillende soorten lassers zijn, zoals MIG en MAG lassers. En als er een werkvoorbereider vacature is, weten onze medewerkers echt wel dat dit niet iemand is die alle materialen op een bouwplaats klaarlegt.

Wat te doen als er door uw organisatie grondwerkers gezocht worden     

Net als wanneer er lassers gevraagd worden, kunt u dus voor al het technisch en bouwpersoneel het beste bij ons terecht. Hebt u bijvoorbeeld een werkvoorbereider vacature, neem dan contact met ons op. In overleg stellen we het profiel met u op, waarna we direct onze zoektocht starten. De ervaring leert dat we binnen de kortste keren een grote hoeveelheid kandidaten hebben verzameld, waarna we een eerste schifting kunnen maken. Dit gebeurd natuurlijk altijd op basis van uw wensen.

Als we vervolgens de laatste kandidaten filteren, nemen we direct contact met u op als we de ideale kandidaat voor u gevonden hebben. In dit hele proces kunt u altijd vragen aan ons stellen, maar hoeft u geen dure werktijd kwijt te zijn. Zo kunt u zorgeloos werken terwijl u dus wel altijd kunt beschikken over het beste personeel. Laat uw organisatie dus profiteren van onze kennis en ervaring. Heeft u nog vragen? We zijn altijd bereikbaar, maar het loont altijd om eerst eens een kijkje te nemen op onze website.