De juiste boxershort maakt van jou een Playboy

De meeste vrouwen kunnen haast niet anders dan toegeven dat ze al eens graag seks hebben met een playboy. Deze zelfzekere, macho mannen, zijn vaak een hele brok testosteron en lijken op het eerste zicht niet vaak een kort lontje te hebben.  Door het dragen van hippe boxershorts word je een seksidool voor vele vrouwen waardoor je steeds vaker je mag uitkleden in het bijzijn van een heel sexy vrouw. Als je dus meer seks wilt, is het aangeraden om de volgende keer dat je boxershorts zult kopen minstens twee keer goed nadenkt over welke boxershorts je koopt. En wil je zeker zijn van een perfect resultaat? Kijk dan even bij Boxershortsale.nl

Wat zijn hippe boxershorts?

Hippe boxershorts hoeven niet noodzakelijk van de grote merken als Bjorn Borg zijn. Ze moeten vooral hip zijn. Boxershorts in felle, soms schreeuwerige kleuren doen het goed. Ook boxershorts met felle patronen, gedurfde prints of grappige en ludieke spreuken geven de man een positieve imagoboost. Onderzoek heeft immers aangetoond dat vrouwen die zien dat een man een gedurfde boxershort draagt, denken dat die man zeer groot geschapen is. Zeker als de man dan nog eens gespierd is, nodigt dit uit om hem eens uit te nodigen in een bed.

Oog niet alleen zelfzeker met een hippe boxershort

Belangrijk is dat je niet alleen zelfzeker mag ogen. Immers kan die boxershort wel de indruk geven dat je een zelfzekere man bent, je kunt dit zelf te niet doen doordat je zelf niet goed in je vel voelt bij het dragne van zulke boxershorts. Kies daarom fel gekleurde boxershorts die jij zelf wilt aandoen. Boxershorts met coole prints of grappige boodschappen halen niets uit als jij je er niet prettig in voelt. Het is daarom heel belangrijk dat je niet lukraak een hippe boxershort kiest. Kies altijd een boxershort die je wil dragen!