Als ondernemer bent u afhankelijk van bedrijven die uw werkzaamheden ondersteunen. U kunt namelijk niet alles zelf oplossen. Het organiseren van een internationaal transport is een voorbeeld van een bezigheid waarbij u de hulp van experts nodig hebt. Omdat er veel bij komt kijken, zoals het verzorgen van alle douanepapieren en een uitvoer aangifte, bijvoorbeeld. Maar ook als u goederen uit het buitenland wilt halen – waarbij u invoerdocumenten moet kunnen laten zien –  geldt dit. Gelukkig kunt u altijd op ons terugvallen. Want wij staan klaar om u te helpen bij het hele logistieke traject.

Slechts weinig mensen staan stil bij de vele randzaken die komen kijken bij een transport. Dat betekent in de praktijk dat er op het laatst vaak veel tijd verloren gaat bij het regelen van deze vergeten klussen. In het ergste geval kan een transport daarom worden afgeblazen, omdat uw klant niet te lang wil wachten op bestelde goederen. Zorg er dus altijd dat uw douanepapieren, zoals een uitvoer aangifte en de vereiste invoerdocumenten op tijd klaarliggen.

Een uitvoer aangifte snel in bezit krijgen

Als u het logistieke werk aan ons overlaat weet u niet alleen zeker dat dergelijke werkjes worden opgeknapt, u weet u zeker dat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over een transport. Want door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise staan wij nooit voor verrassingen, wat de bestemming van uw transport ook is.

Zo hebben wij voor het verkrijgen van invoerdocumenten en andere douanepapieren een speciale customs afdeling. Daar zitten mensen die precies weten welke papieren er vereist zijn voor de inklaring van een bepaalde bestemming.

Onze kundigheid kunt u bovendien alleen al afleiden aan het aantal keurmerken en certificaten die we bezitten. Zo mogen we biologische producten opslaan, hanteren we een goede bedrijfsvoering en weet u als klant altijd waar u aan toe bent. Dat kunt u aan de hand van deze certificaten concluderen.

Bent u benieuwd geworden naar onze diensten? Op onze website staan ze uitgebreid beschreven. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord om uit te leggen wat we voor u kunnen betekenen.