Verhuizen is een lastige klus. Dit komt ook doordat het niet vaak voorkomt. Het kan daarom verstandig zijn om specialisten in te huren net zoals huisontruiming regionaall. Zij bieden een volledig pakket met mogelijkheden waarbij met iedereen rekening wordt gehouden.

Huisontruiming regionaal biedt verschillende diensten aan:

– Huisontruiming regionaal zorgt er voor dat de woning wordt ontruimd. Daarbij worden alle overgebleven inboedel, kleding en huisraad naar een netwerk van dienstverlenende instanties gebracht.
– De vloerbedekking wordt verwijderd. Ook de gaten die zijn onstaan van de opgehangen spullen worden netjes dichtgemaakt. Ook worden er ook kroonsteentjes geplaatst op alle lichtpunten.

– Ook worden woninggebonden voorzieningen opgezegd. Hierbij moet je denken aan gas, water, elektra en de kabel.
– Er wordt gezorgd voor de voorinspectie en een eindinspectie met de woningbouwvereniging.
– Als het een huurwoning beteft zorgt huisontruiming regionaal er voor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd aan de verhuurder/woningbouwvereniging.
– In het geval van een koopwoning zorgt huisontruiming reginoaal er voor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd aan de opdrachtgever/familieleden.
– Als er persoonlijke zaken overblijven zoals foto’s of brieven wordt dit overhandigd aan de opdrachtgever/familie of indien gewenst vernietigd.

Seniorenverhuizing

Ook is huisontruimen regionaal gespecialiseerd in het verhuizen van senioren.
Zij verhuizen vaak van groot naar klein en soms blijven er dan spullen over.  Huisontruiming regionaal kan de spullen kwijt aan verschillende goede doelen, veilingen of opslag.

Daarbij biedt huisontruimen regionaal een complete verhuizing aan en wordt er rekening gehouden met de gesteldheid van de ouderen op de spullen. Ook wordt de complete inboedel helemaal naar wens teruggeplaatst in het nieuwe appartement. Zelfs de schilderijen worden teruggeplaatst aan de muur.