Heeft u wel eens van een technisch uitzendbureau gehoord? Misschien niet, het is namelijk ook wel redelijk bijzonder. Zoals de naam eigenlijk al zegt zoekt zo’n bureau alleen maar personeel voor de techniek en de bouw. Dat lijkt misschien wel heel erg beperkt, maar niets is minder waar. Wij kunnen namelijk heel goed uitleggen hoe het kan dat we voor elke monteur vacature en meewerkend voorman vacature een geschikte kandidaat kunnen vinden. Bent u benieuwd hoe we dit doen? Lees dan gerust verder.

Wij krijgen regelmatig een meewerkend voorman vacature onder ogen. In veel gevallen is deze in het oosten van het land, maar deze kan ook net zo goed in het westen of het buitenland zijn. Een locatie is voor ons geen beperkende factor. Een technisch uitzendbureau moet namelijk flexibel zijn, zowel in kandidaten als in de plekken waar ze het personeel vandaan kan toveren.

Toveren, dat doen we natuurlijk niet. Al heeft het er soms wel veel van weg. We weten namelijk altijd precies wat er bij een bepaalde functie gevraagd wordt. ‘We hebben aan een half woord genoeg’, zoals dat zo mooi heet.

Het maximale uit elke monteur vacature halen

Als technisch uitzendbureau zijn we constant in gesprek met bedrijven die op zeer korte termijn personeel nodig hebben. We weten dan ook als geen ander hoe belangrijk is om snel het juiste personeel beschikbaar te hebben.

In ons geval is dat overigens niet zo moeilijk. Omdat we namelijk al jaren met bijvoorbeeld een meewerkend voorman vacature te maken hebben beschikken we over een grote database aan personeel dat direct klaarstaat om te beginnen. Bovendien zijn al deze mensen erg gemotiveerd omdat ze niet langer bij de deur willen zitten.

Bent u werkgever in de techniek of de bouw? En wilt u uw bedrijf graag flexibel houden door te werken met uitzendkrachten? Dan loont het zeker om eens contact met ons op te nemen. Want we werken veel efficiënter en doelgerichter dan een regulier uitzendbureau. Kijk maar eens op onze website hoe we dat doen.