Binnen de techniek en de bouw zijn er verschillende beroepen waarvan de naam veel zegt over de inhoud van de functie. Een werkvoorbereider vacature bijvoorbeeld. Toch zijn er ook veel ambachten waarvan de naam niet geheel de lading dekt. Dat wil niet zeggen dat wij dan niet weten waar u naar op zoek bent, want wij zijn een technisch uitzendbureau met jarenlange ervaring. Bij Uitzendbureau Enschede vindt u dus altijd de geschikte kandidaat, hoe moeilijk de naam van de functie ook is. En dat geldt natuurlijk ook voor Uitzendbureau Rotterdam, want we hebben allemaal hetzelfde belang.

In de techniek en de bouw is iets bijzonders aan de hand. In tegenstelling tot hoe het jarenlang was heeft de economische crisis ervoor gezorgd dat er meer geschikte kandidaten zijn dan op te vullen vacatures. Op een gemiddelde werkvoorbereider vacature reageren bijvoorbeeld soms wel tientallen kandidaten. Aan Uitzendbureau Enschede daarna de zware taak om de geschikte persoon eruit te vissen.

Maar dat is voor hun minder moeilijk dan misschien verondersteld wordt. Bij Uitzendbureau Rotterdam werken namelijk allemaal mensen die precies weten wat er bij een bepaalde functie van belang is.

Het succesvol oplossen van een werkvoorbereider vacature

Het is bij Uitzendbureau Enschede dan ook niet de vraag of een vacature wordt ingevuld, maar hoe snel dat gebeurd. Uit ervaring weten we overigens dat dit sneller gebeurt dan u misschien verwacht en dat heeft te maken met ons grote netwerk. Want waar u ook op zoek bent naar een nieuwe werknemer, wij weten hem of haar te vinden.
Bij Uitzendbureau Rotterdam houden we uw onderneming op die manier flexibel. Want door de economische situatie van de laatste jaren weet u hoe groot het risico kan zijn bij het aannemen van vast personeel. Door met ons in zee te gaan weet u echter zeker dat u topmensen aan het werk krijgt, zonder dat u aan ze vast zit als u ze niet meer nodig heeft. Handig, toch?