Kleren kopen heeft tegenwoordig een nieuwe wending gekregen. Waar je eerst alleen de vaste kledingwinkels had, is er tegenwoordig de enorme mogelijkheid van het internet. Maar ook op het internet zijn de verschillen tussen kleding winkels goed merkbaar. Denk aan leveringstijden, garantie en het aanbod.

Voordelen van Van der Kam Fashion

Een goed voorbeeld van een moderne modewinkel is Van der Kam Fashion. Zij hebben de logistieke organisatie goed op orde. Zo is de levering van de bestelling binnen 2 werkdagen. Daarnaast kan je altijd 14 dagen retourneren en heb je dus ruim de bedenktijd. Ook is het mogelijk om de bestelling op te halen in één van de Van der Kam Fashion winkels. Deze winkels zijn gelegen in Amersfoort, Gouda en Zutphen.

Een ander voordeel van Van der Kam Fashion is dat de betaling veilig en vertrouwd gebeurt. Het werkt namelijk via iDeal, en dus zijn vrijwel alle banken mogelijk om mee te betalen. Hierdoor heb je geen gedoe met accept giro’s en openstaande rekeningen.

De collectie van Van der Kam Fashion is gebaseerd op de laatste mode. Hierdoor is er een grote collectie aan merken. Doordat je boven de €50,- geen verzending betaalt heb je als voordeel dat je de kleding gemakkelijk kunt ruilen. Daarnaast is het mogelijk om door Van der Kam Fashion kleding op maat aan te leveren. Op een afspraak in één van de filialen worden dan de maten opgemeten. Zo heb je altijd de zekerheid dat de kleding comfortabel zit.