Een LED-scherm is een heel simpele oplossing voor een grote uitdaging, namelijk: hoe val je op tussen álle prikkels die men dagelijks voorgeschoteld krijgt? Ga zelf eens na hoeveel prikkels je krijgt als je door een winkelstraat loopt, of wanneer je gewoon wat zit te browsen. Er komen duizenden reclameboodschappen voorbij op een dag. Belangrijk dus om op te vallen! Maar ook voor interne berichten en informatievoorziening zijn LED-schermen zeer handig. En het grote voordeel: LED-schermen zijn te huur in allerlei verschillende maten en met diverse opties zoals ‘live-verbindingen’ en applicatie-integraties.

Reclameboodschap op een LED-scherm

Een LED-scherm is een makkelijke oplossing voor het tonen van reclameboodschappen. Draait er een speciale campagne? Wil je extra aandacht vestigen op een bepaalde actie of een nieuw product? Een LED-scherm valt op, is goed leesbaar en kan natuurlijk precies ‘uitzenden’ wat jij wilt laten zien.

LED-scherm als informatiebord

LED-schermen worden ook vaak gebruikt als ‘informatiebord’, bijvoorbeeld in wachtruimtes of kantines. Er kunnen bijvoorbeeld nieuwsitems op getoond worden, actuele verkeersinformatie, de laatste social media posts van het bedrijf en andere interne nieuwswaardigheden. Ook in wachtkamers zijn LED-schermen populair. Je kunt ervoor kiezen om patiënten actuele wachttijden te laten zien, of mensen uit de wachtrij op te roepen.

LED-scherm huren voor interactie met je bezoekers

Er zijn applicaties waarmee je polls en andere interactieve elementen kunt tonen op een LED-scherm. Je kunt mensen bijvoorbeeld een vraag stellen door middel van een zuil met touch-scherm, waarna de uitslag van de poll op een LED-scherm verschijnt. Een aanrader voor evenementen!

LED-scherm huren

Wil je een LED-scherm huren? De keuze is ruim. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden voor binnen en buiten, integratie van verschillende media of applicaties, live verbindingen of statische informatie en de opties voor het plaatsen van het scherm (ophangen of neerzetten). Wanneer je een erg groot scherm wilt huren dan moet dat meestal in combinatie met een frame om het scherm aan te bevestigen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.